Victor Ponta, cadou special pentru Alina Gorghiu: Îmi dau demisia în... 2017

Co-președintele PNL, Alina Gorghiu, își aniversează astăzi ziua de naștere. Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea i-a urat "La mulți ani!" sărbătoritei în plenul Parlamentului, în timp ce premierul Victor Ponta a declarat că îi va face un cadou special liderului liberal, dar... în 2017.

"Atmosfera riscă să se tensioneze în Parlament, am venit la microfon să îi urez "La mulți ani!" Alinei Gorghiu" a declarat, miercuri, liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, zâmbind, după câteva momente de haos în Parlament care au succedat discursul susținut de președintele Klaus Iohannis și au precedat procedura de vot pentru nominalizări la Curtea de Conturi și Autoritatea de Supraveghere Financiară.

Amuzat de gestul lui Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu, care prezida ședința, i-a urat la rândul său "La mulți ani!" și a glumit pe seama Guvernului: "Din partea Guvernului nu îi urează nimeni?", potrivit hotnews.ro.

Victor Ponta a glumit pe această tema înainte sa plece din Parlament, afirmând: "Tot "La mulți ani!" îi urez și îmi dau și demisia de ziua doamnei Gorghiu din 2017". 

Reacția lui Victor Ponta la atacurile liderilor maghiari

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel