Victor Ponta, avertisment teribil pentru 2017

Fostul premier Victor Ponta trage un semnal de alarmă după ce ANAF a anunțat suma pe care a colectat-o în primul trimestru, explicând cum anul 2017 poate deveni un dezastru comparabil cu anul 2010 .

 

"Pe intelesul tuturor - TVA 9% la alimente si 20% cota generala, CAS redus cu 5 puncte procentuale, impozit pe dividende redus la 5% = incasari MAI MARI cu 6% in trimestrul I al anului 2016!!! QED

Deci am avut dreptate noi / au gresit FMI, Klaus Iohannis, Consiliul Fiscal ( cu basistul Ionut Dumitru) , PNL/PDL si toti cei care se jeluiau in 2015 ca o sa vina dezastrul din cauza masurilor de relaxare fiscala!

Daca insa 2016 este un an "inghetat" , fara nicio decizie si nicio initiativa din partea Guvernului de Birocrati ( nu Tehnocrati), cu balbe si greseli evidente - atunci 2017 poate fi un dezastru comparabil cu anul 2010! Sa speram ca am invatat ceva din tragedia de atunci si o putem evita!", este mesajul postat, joi, de Victor Ponta pe Facebook, după ce ANAF a anunțat suma colectată în trimestrul I din 2016.

"În trimestrul I, Agenția Naționalã de Administrare Fiscalã a colectat 49,78 miliarde de lei la bugetul general consolidat al statului, ceea ce asigurã un plus de 7% fațã de programul prevãzut de legile bugetare anuale. Fațã de aceeași perioadã a anului trecut, veniturile bugetare colectate în T1 2016 sunt cu 6% (2,73 miliarde de lei) mai mari", se preciza în comunicatul ANAF.

Citește și: Câți bani a colectat ANAF la bugetul de stat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel