Victor Ponta, avertisment dur pentru români

Victor Ponta a făcut o predicție dură pentru români pentru 2017. Într-o intervenție la România Tv, fostul premier a declarat că în 2017 Guvernul va tăia pensiile și salariile.

Referitor la fixarea datei de 11 decembrie pentru alegerile parlamentare, Victor Ponta spune că are ca scop oferirea unei perioade mai lungi de timp pentru ca "Cioloş şi miniştrii şi USR să se organizeze". "Ceea ce e mai grav e ca, avand alegeri in 11 decembrie, cu siguranta nu avem anul asta bugetul pe 2017. Si atunci vei avea doar doua variante: sa te certi cu FMI si CE ca ai deficit peste 3% - ceea ce Ciolos si Iohannis nu vor face niciodată, ei mai bine se cearta cu romanii decat cu nemtii -, sau sa faci ca Basescu in 2010, sa tai sau sa maresti TVA la 24 la sută sau să bagi alte taxe. De aceea Ciolos are interesul ca noul buget sa fie votat dupa alegeri. Tineti minte 2009? Si Geoana, si Basescu spuneau ca o sa fie bune. A venit 2010 si a cazut tot".

"Mai există varianta să taie de la cheltuieli. De la investiţii nu mai ai, deci taie pensii şi salarii. Sau cresc veniturile marind TVA. De aia nu vrea Ciolos sa fie alegeri devreme, ca atunci oamenii chiar vor iesi in strada", a comentat Victor Ponta.

Pentru 2017, eu doresc un guvern pe care îl doresc bun pentru România, și acel Guvern să nu fie  condus tot de domnul Cioloș, cu PNL. Doresc să fie un guvern PSD, ALDE și cine va mai fi alături de PSD și ALDE. Doar atât, Nimic alteva. Restul nu vreau funcția de deputat, sigur o să candidez la Gorj, a mai declarat Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel