Victor Ponta: Au votat la ordin

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că votul din Comisia Juridică a fost la comandă din partea liberalilor, care l-ar fi aprobat atunci când le-a spus că votul trebuie să fie politic.

"Vreau să spun un lucru despre dezbaterea de azi din Comisia juridică și despre votul de mâine din Camera Deputaților: i-am rugat pe colegii mei, pentru o singură dată, o singură dată, mai mult nu, să nu voteze politic, să voteze juridic, că este vorba despre Comisia juridică. În plen, sigur, votul este politic. Mi-au dat dreptate, mi-au spus colegii liberali că așa e, că am dreptate, după care au votat cei șapte liberali tot cu ordinul de la doamna Gorghiu. Nu pot decât să spun că sunt un pic dezamăgit", a declarat premierul Victor Ponta.

Prim-ministrul a adăugat că liberalii i-au dat dreptate în sensul că "toată lumea știe că să propui și să participi la numirea unui ministru în Guvern nu e o chestie de conflict de interese".

"Eu am vorbit cu juriștii din comisie, toți ceilalți, și le mulțumesc indiferent de partidul din care fac parte, au fost juriști și nu și-au bătut joc de ceea ce au învățat la facultate", a completat Victor Ponta.

Cererea procurorilor DNA de urmărire penală a premierului pentru conflict de interese a primit aviz negativ, luni, în Comisia Juridică, cu 18 voturi împotrivă și 7 pentru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel