Ponta, ATACAT DUR: Are un caracter INFECT! Trădează pe toată lumea

Victor Ponta, atacat dur de Vasile Blaga
Victor Ponta, atacat dur de Vasile Blaga

Vasile Blaga l-a atacat extrem de dur pe Victor Ponta, după ce acesta din urmă l-a votat, în primul tur, pe Crin Antonescu și abia în turul doi pe Mircea Geoană.

"Acest om (n.r. -Victor Ponta) își dovedește caracterul infect. Adică el era șeful de campanie al lui Mircea Geoană și a votat cu altcineva?! Vedeți cât este de mic omul acesta? A venit Ponta astăzi și ne-a spus că, de fiecare dată, a votat împotriva partidului său. Doar împotriva PSD-lui! El întotdeauna a votat cu dreapta. Este incredibil... Un om de dreapta stă la conducerea celui mai mare partid din România - Partidul Social Democrat. Ce să înțelegi? Acest om minte cum respiră. Cum poți să apreciezi o astfel de declarație? Poți să zici că este declarația unui om dus. Cum poți tu, ca din poziția de șef de campanie, să spui că l-ai trădat (n.r- Mircea Geoană)? Omul acesta trădează pe toată lumea!", a spus Vasile Blaga într-un interviu la Gândul Live.

CITEȘTE ȘI: Victor Ponta, dezvăluire surprinzătoare: Am votat cu ANTONESCU. Îl consideram schimbarea de care are nevoie România

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel