Ponta: dl. Iohannis nu are nevoie de bebelușii morți în planurile sale

Victor Ponta a declanșat un atac la adersa lui Klaus Iohhanis, după ce președintele Iohannis a afirmat că se informează și că tema bebelușilor morți  îl preocupă.

La peste o luna de cand mor bebelusii intr-o institutie de sanatate a Statului Roman dl Iohannis "urmareste cu ingrijorare" si "asteapta ca institutiile sa isi faca treaba"!!!

Desi in cazul tragediei de la "Colectiv" ( club 100% privat) domnia sa stia in 48 de ore (fiind pe drum spre o petrecere la Sibiu) cine este vinovat !!!

Atunci "a fost nevoie sa moara oameni" ca Dl Iohannis sa isi puna "Guvernul Sau"! Acum bietii bebelusi mor degeaba, nu are nevoie Dl Iohannis de ei in planurile sale politice!

Credeati ca Basescu a fost cel mai cinic si lipsit de scrupule Presedinte? Cred ca ne-am inselat!", a scris Ponta pe Facebook

Atacul lui Ponta vine după ce președintele Klaus Iohannis a declarat joi seara, răspunzând unei întrebări referitoare la moartea bebelușilor din Argeș că: "M-am informat pentru că tema mă preocupă. Am avut două discuții cu ministrul Sănătății. Aștept să primesc un raport pe această temă. Urmăresc cu îngrijoare și aștept ca toate instituțiile să-și facă treaba bine. E prematur să dau un răspuns ultimativ. Urmăresc cu atenție și îngrijoarare."

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel