Victor Ponta, atac virulent la adresa lui Klaus Iohannis: ”Un președinte care își bate joc de noi”

Victor Ponta l-a atacat violent pe președintele Klaus Iohannis, după ce a apărut informația că acesta nu a votat, pentru că ar fi mers la Sibiu, pentru a-și însoți soția la vot. Fostul premier consider că un astfel de gest este o bătaie de joc la adresa electoratului.

”Un PRESEDINTE care isi bate joc de noi chiar si in ziua votului!

In urma cu o saptamana, cand Vladimir Putin ameninta Romania, Dl Iohannis a mers la Sibiu sa asiste la un eveniment sportiv la care participa si sotia sa / comentariile de atunci au fost atat de acide incat orice om normal ar fi invatat ceva din asta! Credeti ca el a inteles ceva?

Azi Dl Iohannis a mers special pana la Sibiu ca sa asiste la momentul in care Doamna Iohannis voteaza ( nu stiu sigur daca a si fotografiat-o cu telefonul mobil , ca data trecuta)!!!

Va rog sa calculati ca aceste deplasari se fac cu minim 7 autovehicule, si minim 30 de persoane de la SPP si Politie care asigura escorta si traseul! Cat costa bugetul public aceste drumuri de "asistare a sotiei" aveti idee??? Puteti calcula va rog?!? Eu o sa adresez o interpelare pe aceasta tema catre Ministrul de Interne

Dincolo insa de dispret, nesimtire si sfidare ( care au devenit o marca inregistrata a Dlui Iohannis) as mai intreba totusi :

1. Cat timp a castigat Dl Iohannis si ce cheltuieli a produs catre bugetul de stat pentru activitati care nu au legatura cu atributiile functiei ( fapte pentru care DNA il acuza pe Gabriel Oprea)!?!
2. Cati oameni blocati de coloana oficiala pe Valea Oltului nu vor putea sa ajunga la timp sa voteze , fiindu-le impiedicat dreptul de vot (fapte pentru care DNA il acuza pe Titus Corlatean)
3. Insotirea cu coloana oficiala a Doamnei Iohannis la vot la Sibiu nu reprezinta actiuni ilegale de participare la scrutinul electoral ( fapte pentru care DNA il acuza pe Liviu Dragnea)!?!

Dezgustul fata de aceasta situatie si fata de asemenea comportament nu trebuie sa va lase inactivi! Veniti la vot sa ii sanctionam!!!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel