Victor Ponta, atac vehement la Klaus Iohannis

Fostul premier Victor Ponta a scris un mesaj în care-l atacă dur pe Klaus Iohannis, în contextul în care președintele încă obține bani din chiria încasată pentru casa din Sibiu, care, potrivit unei decizii judecătorești, nu-i mai aparține.

"O întrebare simplă - Dvs. ce credeți, la cine va merge luni dimineață la prima oră ANAF - la Antena 3 sau la Dl. Klaus Iohannis?

"Este evident - şi am spus acest lucru de nenumărate ori - că o decizie judecătorească trebuie aplicată" - declarația lui Klaus Iohannis, 19.02.2016, Bruxelles.

Dl. Iohannis se referă (ca de obicei) doar la noi, la iobagi, sau se aplică și la Domnia Sa - Moșierul?

Păi e simplu de aflat - luni, 22.02.2016, ora 9.00 AM, Dl. Iohannis să permită ANAF executarea deciziei definitive și executorie a Curții de Apel Brașov (dată încă din luna Noiembrie 2015), să evacueze în maxim 5 zile casa obținută prin fraudă și fals, și să restituie suma de 640.000 EURO încasată ilegal (inclusiv chiria pe 2016)!

(Și să spună "Danke" că justiția nu s-a sesizat încă să îi ia și casa din Miami sau pe aceea din Wurtzburg. Ce blestem pe țara asta ca după Băsescu, care încă ține casa obținută ilegal în Mihăileanu, să vina Iohannis care își ține casa obținută la fel de ilegal în Sibiu)!" a scris fostul premier Victor Ponta, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel