Victor Ponta, atac la Dacian Cioloș. E prostie sau hoție?

Guvernu tehnicrat începe să "sufle și-n iaurt", acum, la sfârșitul mandatului, când este vorba despre alocările bugetare. La cea de-a doua rectificare bugetară din acest an Ministerului Culturii nu i-au fost alocate fonduei pentru  achiziționarea operei de artă "Cumințenia Pământului", din cauză că nu există "temei legal", a declarat, miercuri, ministrul Finanțelor Publice, Anca Dragu.

Victor Ponta, despre contractul pentru "Cumințenia Pământului": E prostie sau hoție?

Victor Ponta a reacționat pe pagina sa de Facebook, considerând că dacă nu a existat o bază legală, atunci nu trebuia să existe nici campania de subscripție.

"Ba exista baza legala pentru toata Afacerea numita "Cumintenia Pamantului - bani publici pentru campania electorala a lui Dacian Ciolos"!!! Baza legala este Codul Penal - abuz in serviciu, delapidare, fals in acte publice si uz de fals, etc!

Cum poti sa semnezi un contract in numele Guvernului Romaniei prin care dai 11 milioane Euro bani publici , cum faci campanie de promovare si de donatie prin care iei 1 milion de la cetatenii naivi - si dupa 2 luni afirmi senin ca "nu ai baza legala"?!?! E prostie sau hotie? Dvs ce credeti?

[citeste si]

Iata ce inseamna "competenta" Guvernului Ciolos!!! Sa continuam cu el in 2017 ca e bun?!?!? Ce gluma proasta!

Stiu ca in 2016 Codul Penal nu se aplica nici la Ciolos, nici la alti ministri Tehnocrati, nici la Alina Gorghiu si Isar sau la alti protejati ai Sistemului! Dar in 2017-18-19??

O sa vedem ce decid romanii in 11 Decembrie! Poate chiar vor Justitie pentru toti!!! Eu asa cred si sper." scrie Victor Ponta pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel