Victor Ponta, atac dur la PNL: Bate record după record în ce privește tupeul cu care îi mint pe oameni

Premierul Victor Ponta a lansat, duminică, un atac dur la adresa liberalilor, apreciind că devine "din ce în ce mai clar" că "actualul PNL/PDL bate record după record în ceea ce privește tupeul cu care îi minte pe oameni", întrucât după ce au votat în unanimitate noile legi electorale, au făcut plângere penală contra Guvernului că nu organizează alegeri parțiale.

 
 

"Devine din ce în ce mai clar că actualul PNL/PDL bate record după record în ce privește tupeul cu care îi mint pe oameni! (citiți mai jos explicațiile logice și de bun simț date de deputata Gabriela Podașcă - vicepreședinta Comisiei pentru Legile Electorale)!
Mai simplu - ca și la Codul Fiscal întâi votează ceva și pe urmă spun la televizor exact invers:
- au votat în unanimitate noile legi electorale (alegeri locale și parlamentare) prin care se reglementează clar că se aleg pe listă președintii de CJ și parlamentarii / pentru locurile vacante nu se mai fac alegeri parțiale, iar legile anterioare sunt abrogate!
- președintele Iohannis promulgă imediat legile și situația juridică este foarte clară;
- PNL (care a inițiat și votat legile) face plângeri penale contra Guvernului că de ce nu organizează alegeri parțiale. Normal că procurorii le resping plângerile peneliștilor tocmai în baza legilor elaborate și votate de peneliști!
- începe atacul public cu injurii și insulte la adresa procurorilor care nu execută ordinele PNL (ei fiind incapabili să ajungă democratic la guvernare, tot insistă să-i aducă procurorii acolo!)
PNL/PDL contează pe faptul că tupeul și mințitul în fața oamenilor va funcționa în continuare! Păcat", este mesajul postat, duminică, pe Facebook, de premierul Victor Ponta.

De asemenea, prim-ministrul face trimitere la comunicatul transmis astăzi pentru Agerpres de deputatul PSD Gabriela Podașcă, vicepreședinte al Comisiei pentru elaborarea legilor electorale. Aceasta precizează că, potrivit noii legi a alegerilor parlamentare și legii pentru alegerea administrației publice locale, nu mai pot fi organizate scrutine parțiale pentru mandatele rămase vacante, iar PNL "se face că uită" ce acte normative a votat în Parlament.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel