Victor Ponta, atac dur la Iohannis și Cioloș. Și-au luat țara înapoi și nu fac nimic cu ea

Victor Ponta nu este de acord cu  proiectul de ţară anunţat de Klaus Iohannis şi Dacian Cioloş. Văd că iar facem Conferințe 'Mamut' și anunțăm Planuri Cincinale de Dezvoltare, scrie Ponta pe Facebook. 

Văd că iar facem Conferințe 'Mamut' și anunțăm Planuri Cincinale de Dezvoltare (bla bla...) a României - vorbe goale pe care nici măcar cei care le anunță nu le iau în serios pentru că nu se bazează pe nimic serios și concret - exact ce vedem în ultimii doi ani în Regimul "Iohannis" - să fie bine să nu fie rău (cum nu știe nimeni)!

Între timp lumea se mișcă fără să aștepte România - și pentru noi există doar două surse serioase de investiții și dezvoltare pe termen lung - fondurile europene nerambursabile și investițiile făcute de China în Mega-proiectul "New Silk Road" (care deja s-a schimbat în OBOR - "one belt one road")!

1. Despre fondurile structurale de la UE - știm cum stăm. După ce am reușit cu mari eforturi să absorbim 5 miliarde euro în 2015, acum avem absorbite ZERO și drept responsabili guvernamentali niște caricaturi care dau din gură lozinci politicianiste neavând habar despre subiect. Odată cu BREXIT în 2017 se vor tăia sume consistente de la ... Exact, de la țările neperformante în actualul exercițiu, România fiind iar "fruntașă" ca în 2012 - deci DEZASTRU;

[citeste si]

2. În ce privește investițiile din Mega-proiectul "One belt one road", după Conferința Extraordinara a șefilor de guvern de la București în 2013 aveam aprobate deja Proiectul "Cernavodă" (cca. 6 miliarde euro), "Rovinari" (1 miliard), "Tarnița" (1,4 miliarde) și posibil "Cablul Submarin" (cca. 800 milioane)! Plus calea ferată rapidă București - Constanța și Centura București - peste 10 miliarde de euro!

Știti ce s-a făcut cu aceste proiecte în 2016? NIMIC! Ce va urma în 2017? NIMIC!
În loc să fim serioși și deștepți și să folosim fondurile UE și investițiile chineze, noi facem Conferințe cu apă de ploaie despre nimic - bla bla-ul e Proiectul de țară al României în 2016!

Și-au luat țara înapoi și nu fac nimic cu ea - GHINION!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel