Victor Ponta, apel la toți parlamentarii privind votul din plen pentru statut

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că a cerut tuturor parlamentarilor social-democraţi să fie prezenţi, marţi, la şedinţa comună a Parlamentului pentru votul privind statutul deputatului şi senatorului, făcând un apel şi la parlamentarii opoziţiei să vină la vot.

"Am discutat despre faptul că mâine este şedinţa comună a Parlamentului pentru a fi pusă în acord şi Legea privind statutul deputatului şi senatorului cu deciziile Curţii Constituţionale şi am făcut un apel către toţi colegii noştri, deputaţi şi senatori, chiar dacă este Săptămâna Mare, sau pentru cei care sunt catolici, protestanţi, ca mâine să fie prezenţi. Fac un apel public şi către colegii parlamentari din opoziţie să fie prezenţi, pentru că ei au făcut sesizarea la CC", a spus Victor Ponta după şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD, scrie romaniatv.ro.

Camera Deputaţilor şi Senatul se vor reuni în şedinţă comună, pentru a supune la vot modificarea articolului 24, aliniatul 4 din legea nr. 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi senatorilor, prin care cererile justiţiei să fie adoptate cu majoritatea celor prezenţi, propunere venită din partea preşedintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel