Victor Ponta, anunțul anului: intră în cursa electorală în 2016. Bogdan Chirieac, prima reacție

Victor Ponta a făcut anunțul anului.

El a anunţat, marţi, că va candida, în 2016, pentru un mandat de parlamentar din partea PSD Gorj, potrivit România TV. Victor Ponta susţine că are sprijinul organizaţiei din Gorj şi că nu s-a aşteptat niciodată să fie trădat de colegii lui.

'Dacă mă pun pe listă, da. În 2016, îmi doresc să fim sănătoşi şi toate lucrurile bune pe care le-am făcut în anii aceştia să continue, că nu trebuie făcut nimic altceva decât să nu stricăm ce s-a început. Proiectul meu este întotdeauna alături de PSD Gorj. Dacă ei mă vor (cei de la Gorj - n.r.), eu îi vreau, toată lumea e mulţumită', a precizat Victor Ponta, întrebat de jurnalişti dacă va candida la alegerile parlamentare. 

Bogdan Chirieac, prima reacție după anunțul lui Victor Ponta

"Anunțul lui Victor Ponta nu este surprinzător. Era surprinzător dacă anunța că nu mai candidează. Domnul Ponta va fi foarte sus în topul credibilității. Lumea își va aminti cum a împărțit pensii, salarii, ajutoare sociale. (...) Domnul Ponta va fi o lumină, un Luceafăr. Deocamdată își face simțită prezența și anume spune: 'voi candida la deputăție'. Nu spune nimic de primărie. La Primăria Bucureștiului ar putea să aibă prima șansă", a spus analistul Bogdan Chirieac.

[citeste si]

Victor Ponta a făcut aceste declaraţii, marţi după-amiaza, la cabinetul său parlamentar de la Târgu-Jiu, unde a venit însoţit de preşedintele executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel