Dragnea îl contrazice pe Victor Ponta: 2% din PIB pentru Apărare

Partidul Social Democrat şi-a asumat clar obiectivul de 2% din PIB pentru Apărare, a afirmat luni preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

El a făcut această precizare în contextul în care fostul premier Victor Ponta a afirmat, într-o postare pe Facebook, că România nu ar trebui să aloce 2% din PIB pentru Apărare deoarece Rusia nu ar reprezenta un pericol.

'Eu vă spun care este punctul de vedere oficial al PSD, al cărui preşedinte sunt. Noi am avut o asumare clară a obiectivului de 2% din PIB pentru Apărare, este o asumare oficială pe care am exprimat-o în mai multe rânduri şi la care nu renunţăm. În ceea ce priveşte relaţia cu Rusia, punctul de vedere oficial al PSD a fost exprimat, este exprimat şi susţinut în continuare - noi suntem foarte interesaţi în a dezvolta parteneriatele strategice pe care le avem acum, angajamentele noastre foarte clare cu aliaţii din NATO şi cu partenerii noştri din Uniunea Europeană. Nu avem nicio ezitare în asumarea acestor angajamente. Nu avem în intenţie o dezvoltare a relaţiilor cu Rusia, ci, dimpotrivă, o dezvoltare a relaţiilor noastre cu Statele Unite, cu parteneri din NATO şi cu cei din UE', a arătat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Întrebat dacă a avut vreo discuţie cu Victor Ponta pe acest subiect, Dragnea a negat, susţinând că 'nu îl va certa' pe acesta.

'Nu, astăzi nu am avut, pentru că lucrez serios, împreună cu colegii mei, la un eveniment important de miercuri - prezentăm încă o parte din programul nostru de guvernare', a motivat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel