Victor Ponta, anunț de ultimă oră: Când va fi lansată oficial fundația sa

Fostul premier Victor Ponta transmite că a intrat în posesia "actului de naștere" oficial al Asociației "Black Sea Regional Cooperation Projects 2020", pe care a înființat-o după plecarea de la Palatul Victoria, și anunță data la care va avea loc lansarea oficială a fundației.   

"Avem "actul de naștere" oficial al "Black Sea Regional Projects 2020"! Acum putem trece la următorii pași procedurali (cod fiscal, sediu de lucru, program de activități) și lansarea oficială în jurul datei de 20 februarie. Ne dorim să avem alături prieteni, parteneri, membrii corpului diplomatic și reprezentanții mediului de afaceri - toți cei care au dorința și capacitatea de a pune umărul la o viziune regională de dezvoltare!", a transmis, marți, pe pagina sa de socializare, Victor Ponta, publicând, totodată, și documentul oficial.

Actele de înfiinţare a acestei fundaţii au fost depuse în instanţă pe data de 15 decembrie 2015.

Judecătoria Sectorului 5 a decis în ultima decadă a lunii ianuarie să aprobe cererea de acordare a personalitatii juridice Asociației "Black Sea Regional Cooperation Projects 2020", condusă de fostul premier Victor Ponta.

Recent, fostul premier afirma că asociația nu are scopul de a face competiție politică PSD sau vreunui alt partid, susținând că "povestea" cu supărarea unor lideri social-democrați pe inițiativa sa a fost una "de presă".

Citește și: Surpriza lui Victor Ponta. Lista membrilor fondatori ai fundației BSRP

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel