Victor Ponta: Antena 3 va fi aici. Voi lupta pentru presă

Premierul Victor Ponta a scris pe pagina sa de Facebook, după anunțarea sentinței în dosarul Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), că va lupta pentru libertatea și independența presei.

"Am luat act de decizia Curții de Apel București. Nu comentez sentințe în cauze penale dar vreau să asigur pe toată lumea că, atât timp cât voi fi lider politic și cetățean al României, sunt obligat să fac tot ce stă în puterile mele pt ca jurnaliștii Antena 3 / Antena 1 și toți jurnaliștii din țară noastră, indiferent de politica lor editorială, să-și poată desfășura activitatea conform dreptului constituțional la libera exprimare și independența presei.

Sunt convins că, dincolo de momentele dramatice prin care trec familiile celor condamnați, o țară liberă poate exista doar dacă există și o presă liberâ. Alături de milioane de alți români doresc și cred că mulți ani de acum iîainte 'Antena 3 va fi aici'!", a scris premierul Victor Ponta pe Facebook.

Toți cei 12 inculpați în dosarul ICA au primit, vineri, condamnară la închisoare cu executare sau cu suspendare. Președintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a fost condamnat la 10 ani de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunii de spălare de bani. El respinge acuzațiile și se declară nevinovat, acuzând că procesul a fost unul politic.

Dan Voiculescu s-a predat la sediul IPJ Ilfov

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel