Victor Ponta: Acordul cu PDL, o uriașă eroare

Victor Ponta este de părere că un nou guvern PSD-PNL după votul din decembrie ar fi un coșmar cu repetiție din România. Totodată, fostul premier consideră că ''momentul decembrie 2008", atunci când au PSD-PC și PDL au ajuns la un acord de guvernare, a fost o uriașă eroare, care ar fi fost de fapt o capcană a lui Traian Băsescu. 

Daca in Decembrie dupa alegeri am avea un guvern PSD - PNL ar fi un cosmar cu repetitie pentru Romania , o tradare a tuturor celor care ne vor vota si o condamnare la scandal si esec politic!

Am trait momentul Decembrie 2008 si cred ca a fost pentru PSD o uriasa eroare / o cadere in capcana perversa intinsa de Basescu ( in acest caz nu dau vina pe Mircea Geoana desi ca lider putea sa faca mai mult - dar am fost o majoritate in CEX ul PSD care am votat si care nu am vazut padurea din cauza copacilor!!) - dar trebuie sa inveti din propriile greseli si sa nu le repeti!

In acesta toamna am fost convins ca PSD nu va repeta greseala din 2008 ( altfel nu as fi candidat in Alegeri pe lista PSD si nu as fi facut campanie )/ votul unanim din CEX ul de la Tulcea si pozitiile clare exprimate public si repetat de Liviu Dragnea pentru mine au fost necesare si suficiente!

Daca PSD va castiga alegerile trebuie sa guverneze cu Primul Ministru si Programul nostru de guvernare ( care este exact opusul PNL) - daca nu avem voturile oamenilor mergem in Opozitie si ne pregatim mai bine pentru urmatoarea confruntare electorala! Vointa romanilor trebuie respectata insa - oricare va fi!

Klaus Iohannis insa nu a invatat nimic din greselile lui Basescu din 2008-09 si le plagieaza cu incapatanare "pas cu pas" / a uitat ca Basescu a respins numirea sa ca Prim Ministru desi el era propunerea unei clare majoritati parlamentare / a uitat ca Basescu a fortat "Guvernul Lui - Emil Boc" si a dus tara in catastrofa / a uitat ca si Basescu se folosea de dosare penale contra adversarilor politici si asa a construit un Sistem abuziv care acum il devoreaza / a uitat ca atunci cand vrei sa faci pe placul Strainilor impotriva Romanilor sanctiunea vine mai repede decat te astepti!

Liberalii repetă greșelile

Nici PNL nu a invatat nimic din greselile facute de PDL - si acum le repeta / nu au candidati proprii pentru functiile guvernamentale si accepta umili orice persoana sau idee impusa de Cotroceni / nu au Program de guvernare si se alatura ridicol la orice idee banala sau stupida a lui Dacian Ciolos / suporta orice umilinta de la Cuolos sau USR crezand ca Sistemul care ii sprijina pe acestia ii va proteja si pe ei/ sprijina de frica ( nu din convingere) toate ideile care vin pe axa FMI - Bruxelles- Berlin - Iohannis - Ciolos - tehnocrati desi in privat injura si le considera o catastrofa pentru Romania! Exact ca PDL in 2008-2012!

Orice guvernare PSD - PNL impusa de Sistem va fi o repetare a catastrofei din 2009-2011 si va duce la o noua explozie sociala ca cea din 2012! Asa ca nu trebuie sa retraim cosmarul!," a scris Victor Ponta pe facebook. 

La final, Victor Ponta a vrut să îi transmită și un mesaj Adrianei Săftoiu:

Adriana - eu garantez ca PSD nu vrea sa repete cosmarul / tu poti sa bagi mana in foc pentru PNL?"

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel