VICTOR PONTA A DEMISIONAT. Analist politic: Urmează HAOSUL

Analistul politic Bogdan Chirieac a apreciat, la Antena 3, că gestul premierului Victor Ponta de a demisiona este unul european și că prim-ministrul a făcut ce trebuie în acest moment. 

VEZI ȘI: Bogdan Chirieac: Victor Ponta, gest de om politic european

Întrebat ce urmează, Bogdan Chirieac a răspuns: "Haosul. PNL nu e pregătit să ia puterea, ați avut declarații ale liderilor politici din PNL, unele în marginea ridicolului, UNPR nu știu ce viitor va avea, în momentul în care Gabriel Oprea, singurul lider din acest partid și liantul acestui partid nu va mai fi în poziția în stat în care se află acum, deci aici rămâne ca domnul Oprea să rezolve problemele politice importante, poate că va putea să facă acest lucru, iar în PSD în acest moment e domnul Dragnea președinte, dar probabil că domnul președinte Iohannis nu le va încredința lor un mandat pentru formarea viitorului Guvern. Nu vă gândiți că nu va trece Guvernul, fiindcă să spunem că primul Guvern cade, la al doilea și dacă-l nominalizează pe Nuțu Cămătaru prim-ministru, Guvernul va trece. Parlamentarii nu vor pleca, vor evita cu orice preț alegerile anticipate. Indiferent cine va fi numit a doua oară prim-ministru, el va trece de Parlament". 

Cât despre cine ar putea forma majoritatea, analistul politic a spus că "prima nominalizare ar putea să pice în Parlament, a doua nominalizare care va fi, la fel ca și prima, tot din PNL, va trece prin Parlament. Cei de la UNPR credeți că vor alegeri anticipate? Pentru stabilitatea țării, vor vota Guvernul și nu-l vor vota a doua oară, îl vor vota de prima oară. Viitorul premier va fi domnul Cătălin Predoiu". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel