VICTOR PONTA a decis: NU VOTEZ GUVERNUL ORBAN. Și PSD ar fi trebuit să facă la fel

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Victor Ponta, liderul PRO ROMÂNIA, a decis să nu voteze Guvernul Orban.

”Ministrul Sanatatii a venit la audieri de la sala de fitness/ sau de la restaurantul "Izoleta"? Si va face iar un test ( al 4 lea in ultimele zile ) - in timp ce medicii asteapta de 4 zile degeaba prima testare!


Astazi eu voi vota impotriva Guvernului "Orban" - vreau ca cineva sa le arate furia si indignarea oamenilor fata de lipsa de responsabilitate si seriozitate a PNL.


Eram pregatiti toti sa ne calcam pe inima si sa votam joi guvernul Catu, dar acesta a dezertat in ultimul moment pentru ca PNL sa se intoarca la Ludovic Orban.


Votul meu impotriva este un protest fata de modul egoist si dezastruos in care pnl trateaza tara in aceste momente de criza. Am fi avut nevoie de cineva responsabil si profesionist sa conduca guvernul in aceste momente speciale, cineva in care oamenii sa aiba incredere. Din pacate PNL a decis altceva si sunt convins ca vor fi sanctionati dur pentru aceasta alegere gresita.


Cred cu tarie ca si colegii mei de la PSD ar fi trebuit astazi sa voteze impotriva lui Ludovic Orban, dar este alegerea lor. Nu inteleg din nou pozitia PSD ( asa cum nu am inteles-o in 2017 cand au dat jos guvernul Grindeanu) si din aceste motive, inca o data, ma bucur si sunt mandru ca eu sunt Pro Romania”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel