Victor Ponta, 5 februarie, mesaj despre USL. "Cel mai frumos proiect politic"

5 februarie este o zi extrem de importantă pentru Victor Ponta. Acum patru ani au fost puse bazele proiectului USL. Cu acest prilej, Victor Ponta a scris câteva rânduri pe pagina sa de Facebook.

"5 Februarie 2011 - am pus bazele celui mai frumos și bun proiect politic de după 89! USL a reprezentat singurul adversar politic al Regimului "Băsescu", (un regim mafiot și antinațional care și în zilele acestea își arată adevărata față) , USL a fost speranța de schimbare și autorul reparațiilor morale, economice și materiale reușite după 7 Mai 2012.

Și sunt foarte mândru de aceste realizări. Din păcate, că de atâtea ori, împotriva unui proiect bun răutatea și prostia și-au dat mâna, și până la urmă răul a câștigat! Dar vina mea, a lui Crin și a altor fondatori este că nu am știut să rezistăm și să ținem în viață USL, iar slăbiciunile și suspiciunile noastre au fost speculate perfect de adversari. Sunt convins că timpul va face dreptate USL", a fost mesajul lui Victor Ponta.

De asemenea, premierul a postat pe Facebook și o fotografie în care apare alături de Crin Antonescu.

Uniunea Social-Liberală a fost desființată pe 25 februarie 2014, când liberalii, conduși de Crin Antonescu, au decis ieșirea de la guvernare și ruperea coaliției pe care o formau alături de PSD și PC.

VEZI ȘI: IRONIA DESTINULUI. Oana Stancu, întrebare-cheie despre Băsescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel