VICTOR PONTA, OFIȚER ACOPERIT SIE. Ludovic Orban: Nu e nicio noutate pentru mine

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a declarat, marţi, că nu este o noutate pentru el că premierul a fost ofiţer al unui serviciu de informaţii, apreciind că declaraţia că Victor Ponta a fost ofiţer acoperit nu va avea un impact foarte mare pentru că este făcută de Traian Băsescu.

"Sunt primul care am afirmat că ofiţerul acoperit este Victor Ponta, nu e nicio noutate pentru mine. Trebuie văzut dacă nu era ilegal ca Victor Ponta, fiind procuror la Parchetul de pe lângă Curtea Supremă de Justiţie, să fie în acelaşi timp şi ofiţer de informaţii", a afirmat Ludovic Orban.

El speră ca românii să înţeleagă faptul că "Victor Ponta nu poate să ajungă preşedintele României, în condiţiile în care i-a minţit pe toţi românii ascunzând faptul că a fost ofiţer al unui serviciu de informaţii".

Pe de altă parte, Ludovic Orban crede că declaraţia şefului statului "nu va avea impact foarte mare pentru că este făcută de Băsescu".

"Declaraţia privind ofiţerul acoperit nu cred că va avea un impact foarte mare pentru că e făcută de Băsescu", a adăugat Orban.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că Victor Ponta a fost ofiţer acoperit al SIE în timp ce era procuror, fapt ce reprezintă "o ilegalitate constituţională" şi "o incompatibilitate", potrivit Constituţiei vechi.

Întrebat dacă faptul că Victor Ponta a fost şi ofiţer acoperit şi procuror nu este o ilegalitate, preşedintele Traian Băsescu a spus că este "o ilegalitate constituţională".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel