Victor Pițurcă - Al Ittihad: Președintele lui Al Ittihad a dezvăluit cum s-au încheiat negocierile cu selecționerul român

Preşedintele lui Al Ittihad, Ibrahim Al Balwi, a dezvăluit marți seara cu ce rezultat s-au încheiat negocierile cu Victor Piţurcă. Oficialul echipei din Arabia Saudită a anunţat că nimeni nu ştia despre clauza de reziliere în valoare de 1,4 milioane de euro, pe care o are selecționerul în contractul cu FRF.

"Noi îl voiam la club pe Victor Piţurcă, ofeream suma de 500.000 de euro ca să-i dea drumul. În acest moment nu mai negociem, deja discutăm cu altcineva. Ne-am răzgândit, pentru că el are acea clauză în contract. Acum totul s-a încheiat.

Nu mai vorbim despre bani. Nu dorim să negociem cu Federaţia Română de Fotbal. Am fost surprinşi de clauza din contractul lui. Noi ne înţeleseserăm cu Victor Piţurcă, i-am acceptat toate condiţiile, dar nu ştiam de acea clauză.

În România sunt mulţi antrenori buni, dar acum nu mai discutăm cu nimeni din ţara voastră. Victor Piţurcă putea aduce orice jucător voia, aşa i-am zis, dar el voia doi români. Am dat de Piţurcă printr-un agent român", a declarat la sport.ro Ibrahim Al Balwi, citat de gsp.ro.

Citește și: Presa arabă: Pițurcă va semna cu Al Ittihad. Contractul e fabulos

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel