Victor Negrescu, un milion de euro pentru dezvoltarea unei platforme de sprijin pentru IMM-uri

Comisia Europeană a prezentat ieri Parlamentului European prima listă de proiecte pilot susținute de executivul european. Printre proiectele selectate se află și platforma de sprijin pentru IMM-uri propusă de europarlamentarul PSD, Victor Negrescu.

“Am propus Comisiei Europene crearea unui birou unic digital pentru IMM-uri, sub forma unei platforme interactive, care să ofere antreprenorilor europeni și români informații, consultanță și sprijin pentru accesarea fondurilor europene și a oportunităților oferite de piața unică europeană.

Prin intermediul acestui instrument vor fi organizate cursuri pentru antreprenori, se va facilita accesul la informații privind instrumentele financiare și se vor asista IMM-urile privind accesul la piața din alte state europene.

Comisia Europeană a decis să mai acorde încă aproximativ 1 milion de euro pentru dezvoltarea serviciilor suport, după ce anterior mai acordase o sumă similară pentru dezvoltarea platformei.” a declarat eurodeputatul Victor Negrescu, membru în Comisia pentru Bugete a Parlamentului European.

Acesta a susținut că proiectul a apărut ca urmare a dialogului permanent purtat cu partenerii sociali din România și în mod special cu structurile patronale dedicate IMM-urilor. În activitatea sa de eurodeputat, Victor Negrescu a generat proiecte pilot în valoare de peste 70 de milioane de euro, fiind de altfel unul dintre aleșii din Parlamentul European cu cele mai multe inițiative în acest sens.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel