Victor Negrescu: PSD nu ține cu dinții de guvernare

Victor Negrescu
Victor Negrescu

Victor Negrescu, fost ministru delegat pentru Afaceri Europene, a declarat că PSD "nu ține cu dinții" de guvernare iar că absența sprijinului în Parlament pentru Guvern nu este o problemă, deoarece partidul este mare. "Putem relansa guvernarea cu o nouă ofertă politică", a spus acesta.

"Avem discuții aprofundate. PSD nu ține cu dinții de guvernare. Dacă nu mai e sprijin în Parlament (pentru Guvern - n.r.) nu e nicio problemă, PSD e partid mare și știe ce are de făcut mai departe. Opinia mea e că putem relansa guvernarea cu o nouă ofertă politică", a declarat, vineri, la Digi24, fostul ministru delegat pentru Afaceri Europene Victor Negrescu. Legat de cooptarea Pro România la guvernare, Negrescu a declarat că nu ar fi o problemă dacă PSD discută proiecte concrete și nu renunță la principii, transmite Mediafax.

PSD, de acord cu o restructurare guvernamentală

El a precizat că PSD este de acord ca în toamnă să se restructureze Guvernul și numărul ministerelor să fie redus. Premierul Viorica Dăncilă, liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu și președintele Pro România, Victor Ponta, urmează să discute, vineri și în week-end, despre coaliția de guvernare PSD-ALDE și în ce formulă va merge aceasta mai departe, au declarat surse politice pentru Mediafax.

De asemenea, negocierile coaliției de guvernare cu liderul Pro România Victor Ponta în perioada aceasta vin în contextul în care ALDE și Pro România au discutat despre formarea unei alianțe. Viorica Dăncilă și Călin Popescu Tăriceanu au vorbit zilele trecute despre o restructurare guvernamentală, reducerea numărului de ministere la 19 și alocarea unui număr "considerabil" de portofolii către o posibilă alianță ALDE-Pro România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel