Victor Negrescu: Până la ora 14.00, PNRR nu a fost depus

Victor Negrescu  Foto: Facebook
Victor Negrescu Foto: Facebook

Până la ora 14.00 nu a fost nimic, depus deși luni era termenul, spune eurodeputatul PSD Victor Negrescu, referitor la PNRR.

„Haideți cu depunerea planului! Până la ora 14h00 nu a fost nimic depus deși astăzi era termenul. Este adevărat că până la ora 24h tot mai este timp. Este clar că suntem printre ultimele state care vor depune planul dar cel mai grav este că și la această oră tot corectează la el și fac modificări. Cum să lucrezi un an la un plan, să fie de mai multe ori respins și să fie corectat pe ultima sută de metri. Acest guvern arată ca un elev corigent care caută să învețe în dimineața examenului de bacalaureat”, a transmis, luni, Victor Negrescu.

El precizează că, între timp, pe lângă criticile adresate de sindicate și patronate, apar și nemulțumiri din partea organizațiilor neguvernamentale.

„Acest plan a reușit să genereze consens național privind faptul că nu este un plan bun”, conchide eurodeputatul PSD.

PSD: Istoria austerității se repetă! Guvernarea Cîțu - Iohannis, identică cu cea PDL Boc-Băsescu

Social-democrații îl acuză pe Florin Cîțu că, în privința sistemului de pensii, folosește un mesaj de austeritate similar cu cel din 2010.

„Istoria austerității se repetă! Guvernarea Cîțu – Iohannis, identică cu guvernarea pedelistă Boc – Băsescu! Politicile promovate de PNL, USR și UDMR sunt exact aceleași de acum 11 ani”, potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a PSD.

„Atac asupra bugetarilor, divizarea societății, banii publici folosiți pentru „investiții” în conturile firmelor de casă și eterna “reformare” a sistemului de pensii pentru a-l face ”sustenabil.” Cîțu a copiat de la Boc inclusiv sloganul: Nu sunt bani! Guvernul Cîțu trebuie să plece înainte de a întoarce România cu 10 ani în trecut! E nevoie de un guvern care să aibă soluții, nu scuze, care să aducă prosperitate, nu austeritate”, se mai arată în postarea PSD.

Social-democrații depun pe data de 14 iunie 2021 moțiune de cenzură, „având ca obiect principal eșecul guvernului în privința PNRR”, a anunțat, săptămâna trecută, președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel