Victor Negrescu anunță că guvernul a greșit din nou PNRR. „Sunt în continuare mari probleme. Se transformă într-un basm!”

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Europarlamentarul Victor Negrescu (PSD) a anunțat că guvernul a greșit din nou Planul Național de Redresare și Reziliență.

Potrivit unei postări, politicianul a transmis: „Am avut din nou dreptate! Au greșit și noua formă a Planului Național de Redresare și Reziliență: titlu, formă și structură. Acum o săptămână, am declarat într-o conferință de presă că forma prezentată de guvern a PNRR nu poate fi varianta finală pentru că nu corespundea cerințelor europene”.

„Supărați, deși eu caut să am mereu o abordare profesionistă, guvernanții au decis să mă atace personal la TV. Dacă ați observat, eu nu atac niciodată la persoană pentru că sincer cred într-un alt mod de a face politică”, a adăugat el.

Planul, modificat în ședința de astăzi

„Au greșit titlul, structura și forma planului. Planul nu corespundea cerințelor europene. Ca urmare a insistențelor noastre publice au mai clarificat partea de responsabilități, dar tot nu avem lucrurile bine definite.

Mai grav este că, nici acum, nu avem o formă finală. Și sunt în continuare mari probleme. Planul Național de Redresare și Reziliență se transformă într-un basm”, a conchis politicianul român de la Bruxelles.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Victor Negrescu (@victor_negrescu)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel