Victor Negrescu, propus comisar european. Olguţa Vasilescu, reacţie

Lia Olguța Vasilescu
Lia Olguța Vasilescu

Olguţa Vasilescu a transmis un mesaj după anunţul potrivit căruia Victor Negrescu ar fi noua propunere de comisar european. 

Olguţa Vasilescu a comentat decizia Vioricăi Dăncilă de a-l propune pe Victor Negrescu pentru funcţia de comisar european din partea României. "Cea mai buna varianta de comisar european! Am sustinut-o inca de la inceput!", transmite Olguţa Vasilescu.

Premierul demis Viorica Dăncilă l-a propus pe fostul ministru delegat pentru Afaceri Europene Victor Negrescu pentru funcţia de comisar european din partea României. Informaţia a fost confirmată marţi, pentru Agerpres, de către Negrescu, după ce Viorica Dăncilă a făcut acest anunţ în cadrul unei vizite pe care o efectuează în judeţul Cluj.

"Îl recomandă şi Guvernul Dăncilă printr-o scrisoare către Bruxelles", a spus premierul demis, răspunzând întrebărilor jurnaliştilor dacă Victor Negrescu este recomandat pentru funcţia de comisar european. Potrivit acesteia, fostul ministru are experienţa necesară pentru o asemenea funcţie. "Da, este o variantă domnul Negrescu, având în vedere experienţa de care se bucură, a fost europarlamentar, a fost ministru pentru Afaceri Europene, deci îl recomandă experienţa pe care o are pentru funcţia de comisar european", a explicat Viorica Dăncilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel