Victor Mocanu, susținut de PSD ca independent pentru CJ Buzău

Mocanu-Victor
Mocanu-Victor

Președintele  PSD Buzău, Constantin Boşcodeală, a anunţat, vineri, că Victor Mocanu va fi susținut ca independent de către  social-democraţii buzoieni  la şefia Consililui Judeţean dacă senatorul PNL Cristinel Bîgiu rămâne candidatul USL pentru postul ocupat în prezent de Mocanu.

[caption id="attachment_167477" align="alignleft" width="300" caption="Victor Mocanu"][/caption] Primarul municipiului Buzău Constantin Boşcodeală, a făcut acest anunţ vineri după amiază, la încheierea lucrărilor Consiliului Judeţean lărgit al PSD, care a adoptat cu unanimitate de voturi hotărârea respectivă, 150 de reprezentanţi social-democraţi manifestându-şi susţinerea pentru o candidatură independentă a actualului preşedinte al CJ, social-democratul Victor Mocanu.

Boşcodeală a precizat că el va candida pentru un nou mandat la Primăria Buzău sub sigla USL, dar a afirmat că are îndoieli în privinţa unei înţelegeri cu PNL pe plan local. "Funcţiile se negociază la Bucureşti şi se câştigă la Buzău. Noi vom susţine candidatura independentă a lui Victor Mocanu, iar la celelalte candidaturi vrem un raport de 4 la 3 pe listele de consilieri judeţeni şi de 13 la 3 la Consiliul local Buzău în favoarea PSD. PNL sigur nu va accepta această paritate şi cred că nu vom ajunge la nici un acord", a afirmat Boşcodeală.

Senatorul PNL Marian Cristinel Bîgiu a declarat luni că rămâne candidatul USL la şefia CJ Buzău în ciuda opoziţiei lui Constantin Boşcodeală, Bîgiu spunând că „este problema lui” dacă nu îi acceptă candidatura.

Citește și:

Iliescu către Ponta: Dacă nu te înţelegi cu Crin, vin eu să discut cu el

Făcut cârlan de Iliescu, Antonescu îl trimite pe acesta să facă exerciţii cu animalele „din ferma PSD”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel