Victor Mocanu a demisionat din PSD, pentru a putea candida la șefia CJ Buzău

victor-mocanu-conferinta1
victor-mocanu-conferinta1

Pentru a putea candida ca independent la conducerea Consiliului Județean Buzău, actualul președinte al autorității locale, Victor Mocanu şi-a anunţat, miercuri, demisia din PSD.

"Am ambiţia, poate nebunească, de a-mi duce până la capăt proiectele începute, pe care le-am construit avându-i pe toţi împotrivă", a afirmat Mocanu, într-o conferinţă de presă.

Fostul social-democrat Mocanu a mai susţinut că se bucură de "sprijinul total" al organizaţiei judeţene a PSD, după cum a afirmat și liderul PSD Buzău, Constantin Boșcodeală, la sfârșitul săptămânii trecute.

Acesta a anunțat, vineri, că social-democraţii buzoieni vor susţine candidatura independentă a lui Victor Mocanu la şefia Consililui Judeţean dacă senatorul PNL Cristinel Bîgiu rămâne candidatul USL pentru postul ocupat în prezent de Mocanu, precizând că el va candida pentru un nou mandat la Primăria Buzău sub sigla USL, în pofida faptului că are îndoieli în privinţa unei înţelegeri cu PNL pe plan local.

"Funcţiile se negociază la Bucureşti şi se câştigă la Buzău. Noi vom susţine candidatura independentă a lui Victor Mocanu, iar la celelalte candidaturi vrem un raport de 4 la 3 pe listele de consilieri judeţeni şi de 13 la 3 la Consiliul local Buzău în favoarea PSD. PNL sigur nu va accepta această paritate şi cred că nu vom ajunge la nici un acord", a afirmat Boşcodeală vineri.

La alegerile locale din iunie, candidatul USL pentru șefia Consiliului Județean a fost desemnat senatorul PNL Cristinel Bâgiu, iar la primăria municipiului Buzău va candida din partea Uniunii social-democratul Constantin Boşcodeală.

Citește și:

Victor Mocanu, susținut de PSD ca independent pentru CJ Buzău

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel