VICTOR IONIȚĂ, ANTRENOR SIMONA HALEP. Românca de pe locul 3 WTA pare că a ales succesorul lui WIM FISSETTE

Simona Halep a renunțat la Wim Fissette după doar un sezon de colaborare, iar românca pare că i-a găsit înlocuitor antrenorului belgian. Digisport.ro scrie, vineri, că Simona Halep va colabora în sezonul viitor cel mai probabil cu Victor Ioniță, fostul antrenor al Soranei Cîrstea

Deşi Daniel Dobre era anunţat drept noul tehnician al finalistei de la Turneul Campioanelor, jucătoarea de pe locul 3 WTA pare că s-a orientat către un alt antrenor român. Este vorba despre Victor Ioniţă, cel care a pregătit-o pe Sorana Cîrstea în ultimele două sezoane.

Fost component al echipei de Cupa Davis a României, Victor Ioniţă a ocupat locul 187 mondial - cel mai bun din carieră - în luna mai din 2005. Retras din activitatea competiţională în 2012, fostul coleg de cameră al lui Novak Djokovic s-a dedicat antrenoratului.

Cu Victor Ioniţă pe bancă, Sorana Cîrstea a ajuns anul trecut în finala de la Toronto şi a pierdut în 2014 trofeul de "dublu" la Tianjin.

Înţelegerea între Victor Ioniţă şi Sorana Cîrstea a expirat la finalul acestui sezon, iar cei doi au decis să nu o reînnoiască.

Citește și: Belgianul Wim Fissette a răbufnit după despărțirea de Simona Halep

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel