Urmărește emisiunea live


PROTEST cu GĂINI la ACL. Victor Ciutacu, stupefiat de reacția ACL, după protestul cu găini

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Victor Ciutacu mărturisește, într-o postare pe contul de socializare, cum reacția ACL față de protestul cu găini, care s-a petrecut marți la sediul Alianței, "l-a mișcat". 

Jurnalistul România TV, Victor Ciutacu, a comentat pe Facebook, declarația de marți a purtătorului de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu, după ce mai multe găini care aveau legate la gât bilețele cu mesaje au fost aruncate în curtea sediului ACL. În plus, Victor Ciutacu îi oferă și un sfat Alinei Gorghiu pentru perioada care va urma scrutinului doi al alegerilor prezidențiale.

PROTEST cu GĂINI la ACL. Alina Gorghiu, reacție virulentă după ce mai multe GĂINI au fost aruncate în curtea ACL

"Meseria asta ma obliga sa citesc. Mult si, din pacate, nu ce mi-ar placea. Mi-am facut praf ochii in ultimii 20 de ani. Putine lucruri ma mai misca. Citesc si merg mai departe; de regula...
Da' jur ca tampenie mai solemna decat afirmatia Alinei Gorghiu, ca gainile moarte/vii aruncate-n curtea PNL reprezinta un atentat la statul de drept, nu cred ca mi-a fost dat sa vad. O fi jegoasa (de ambele parti, s-avem pardon) campania asta electorala, s-o dezumaniza lumea, insa, in calitate de om care a sprijinit-o dezinteresat pe fata asta, sper ca, dupa s-o termina circul, sa se uite in oglinda si, daca i-o placea ce vede acolo, sa se duca intr-o lunga vacanta, sa se uite la valurile marii si sa taca lung si apasat. Si s-o ia cu ea si pe Monica Macovei. Gandesc la fel, e pacat sa se piarda filonul...", este comentariul acid al jurnalistului Victor Ciutacu.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu, a afirmat, marți, după protestul cu găini de la ACL, că "PSD nu înţelege să ducă campania corect. Această mizerie de astăzi, acest lucru nemaîntâlnit într-o democraţie mi se pare un atac la tot ce însemnă stat de drept şi democraţie. Nu întâmplător au făcut lucrul acesta astăzi, când are loc întâlnirea lui Joseph Daul cu co-preşedinţii ACL. Vom ajunge de râsul Europei pentru un asemenea gest fără precendent".

Protest inedit în curtea ACL-ului. Găini cu bileţele la gât împotriva lui Iohannis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel