Victor Ciutacu - Rareș Bogdan, replici incendiare. ”Ești cam pa, la revedere”

Rareș Bogdan nu concepe varianta în care PNL să ia 18% la alegerile europarlamentare. 

”Tu ai două variante. Cea mai fericită variantă este cea în care liberalii obțin, cu tine cap de listă, ceea ce-și doresc, un succes uluitor, și atunci aripile politice ți se deschid larg, dar dacă luați, cu tine cap de listă, mai puțin decât ați luat la ultimele alegeri, ești cam pa, la revedere, politic vorbind. Ești conștient de treaba asta?” i-a spus realizatorul Victor Ciutacu lui Rareș Bogdan, la România TV. 

Candidatul numărul 1 al PNL la alegerile europarlamentare a răspuns: ”Absolut! La ultimele alegeri am avut 19%. Eu am adus doar încrederea că poți să câștigi”. Întrebat ce face dacă PNL ia 18%, Rareș Bogdan spune: ”Nu există! Eu sunt un om credincios”. Victor Ciutacu i-a amintit că și Gigi Becali e credincios... iar Rareș Bogdan a replicat că Gigi Becali îl apreciază. 

Scor istoric

”PNL va lua un scor cu mult peste scorul de la alegerile parlamentare, va lua un scor care se va duce spre 25%, chiar va sări de 25%. Cum să luăm mai puțin decât atunci, luăm 5-9 procente peste scorul de la parlamentare, crede-mă.” a spus Rareș Bogdan, la România TV. 

”PNL va scoate un scor istoric la aceste alegeri, cel mai mare scor din ultimii 30 de ani” este asigurarea dată de Rareș Bogdan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel