Victor Ciutacu: Marian Munteanu, tip cu alură de Arsenie Boca

Jurnalistul Victor Ciutacu comentează decizia PNL de a-l desemna pe Marian Munteanu candidatul partidului pentru Primăria Municipiului București. 

 



"Înțeleg că Virgil Măgureanu-i ocupat. Deci candidează, ca vechi liberal, de la Brătieni încoace, Marian Munteanu. Ceea ce-i tot cam aia. Da' Nora Sexy o fi fost ocupată cu anticorupția sau nu mai avea unități pe cartelă?

Votanții consacrați ai lu' Nicu Shordan, ăia sloboziți pe țeava puștii după liberalizarea avorturilor, or ști cine-i tipul ăsta cu alură de Arsenie Boca modern care va reprezenta partidul președintelui generației fb?", a scris Victor Ciutacu pe Facebook, la scurt timp după ce copreședintele PNL, Alina Gorghiu a anunțat că Marian Munteanu, "un simbol politic" și "reprezentantul societății civile", este propus de liderii PNL pentru a candida la Primăria București.

Alina Gorghiu: Marian Munteanu, alegerea perfectă 

"În urma discuției cu toți colegii și armonizând toate interesele și discutând toate argumentele, au ajuns la concluzia că opțiunea de a-i propune unui simbol politic, nu unui om politic, să se așeze pe platforma PNL pentru candidatura la Primăria Generală a îndeplinit tot sprijinul colegilor noștri din conducere. Opțiunea este către dl Marian Munteanu, reprezentant al societății civile, un om care este un simbol al anilor '90, unul dintre liderii mișcărilor de studenți de la acea vreme și un simbol al mișcării anticomuniste, un om cu care cred că PNL are create toate premisele pentru câștigarea bătăliei în București, pentru că nu urmărim doar o luptă politică, ci pentru noi câștigarea Bucureștiului este o cauză politică", a declarat, marți, la Parlament, Alina Gorghiu.

Ea a arătat că propunerea lui Marian Munteanu pentru candidatura la Primăria Capitalei va fi înaintată Biroului Politic Național, care se reunește de la ora 18,00. Gorghiu a susținut că Munteanu va fi membru al PNL.

"Mie mi se pare că am făcut alegerea perfectă", a spus Alina Gorghiu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel