Victor Ciorbea-Gigi Becali. "Datoriile, niște mizerii!"

Victor Ciorbea
Victor Ciorbea

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a avut o reacție fără precedent la informațiile cu privire la datoriile sale, inclusiv pentru Gigi Becali. 

Mizerii!

"Nu pot să calific decât ca mizerii afirmațiile făcute de către unii jurnaliști și politicieni privind presupuse datorii pe care le-aș avea față de George Becali. Aceste afirmații sunt total false și m-aș bucura foarte mult dacă cineva din familia Becali său însuși George Becali ar prezenta adevărul. Totodată, ca să fac o figură de stil, îi provoc la 'duel' pe 'prietenii binevoitori' de pe scena politică, care plâng, pe la colțuri, de mila datoriilor pe care le am, să spună public ce datorez și cui", transmite Victor Ciorbea, printr-un comunicat de presă. 

Ministrul Remus Pricopie, gafă la început de an școlar

Un milioan de euro, încasări viitoare

Avocatul Poporului adaugă "Datoriile mele sunt publice, sunt menționate în declarația de avere încă din urmă cu doi ani, când am fost ales senator. Poate nu ar fi lipsit de importanță să reamintesc că, la data când am contractat respectivele împrumuturi, eram avocat, nu dețineam nicio funcție publică și nu am încheiat niciun contract de asistență și reprezentare juridică cu instituții ale statului. La vremea aceea România se afla în plină explozie a creditelor, iar în acest moment mă număr și eu printre milioanele de români afectați de criză. În context, este important de spus că, în anii ce vor veni, după cum se arată și în declarația mea de avere, urmează să încasez peste un milion de euro din onorarii de succes, dobândite în perioada exercitării profesiei de avocat". 

ILIE SÂRBU-TRAIAN BĂSESCU. Tragedia lui Băsescu, după ce i se prăbușește sistemul

De ce a verificat Penitenciarul Poarta Albă

"Cât privește afirmația calomnioasă 'La fel de curios este faptul că (...) Victor Ciorbea a reacționat prompt și a dispus o anchetă când a venit vorba de probleme invocate de Gigi Becali...', singurul adevăr este următorul: demersurile instituției la Penitenciarul Poarta Albă au fost făcute având drept bază sesizarea din oficiu a Avocatului Poporului, urmare a decesului unui deținut, aflat în acea perioadă în penitenciarul menționat. În context, reprezentanții Avocatului Poporului, care s-au deplasat la Poarta Albă, au verificat și aspectele semnalate de către deținutul George Becali (încarcerat la același penitenciar), prin petiții adresate anterior instituției", a subliniat Victor Ciorbea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel