Victor Becali, anunț care îi va îndurera pe fanii lui Chivu

chivu
chivu

Agentul de jucători Victor Becali a făcut, vineri, un anunț legat de fostul căpitan al echipei naționale de fotbal, Cristian Chivu, care evoluează de şase sezoane la Internazionale Milano

Potrivit lui Victor Becali, Cristian Chivu vrea să joace la gruparea milaneză şi în sezonul ce vine, iar în 2014 se va retrage din activitate, urmând să fie impresar sau preşedinte de club, scrie digisport.ro.

"Cristi îşi doreşte şi speră să joace la Inter şi în sezonul viitor. Deocamdată, acest aspect nu se cunoaşte. Zilele viitoare, Cristi se va întâlni cu Mazzari pentru a lămuri problema. Deşi aceste zvonuri care-l dau plecat nu sunt întâmplătoare. În cazul în care cei de la Inter nu-l mai doresc, atunci Cristi în mod cert îşi va găsi un alt angajament. Oricum, la anul se va retrage definitiv. Este o decizie pe care a luat-o după ce s-a gândit foarte mult", a declarat Victor Becali pentru Digi Sport.

Acesta a precizat că fostul căpitan al echipei naționale nu este interesat de antrenoriat: "Cristi se va face impresar sau preşedinte de club, nu s-a decis, dar nu va intra în antrenorat. Oricum, tot în fotbal va activa".

Cristian Chivu, în vârstă de 32 de ani, evoluează din 2007 la Internazionale Milano, cu care a reuşit triplat campionat-Cupa Italiei-Liga Campionilor în 2010, însă, în ultima perioadă, presa a scris că există posibilitatea rezilierii pe cale amiabilă a contractului fotbalistului român cu gruparea “nerazzurra".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel