Viceprimarul Capitalei nu vrea să fie primar

Viceprimarul Bucureștiului, Cornel Pieptea- PNL, subliniază că nu vrea să fie primar interimar. El era un posibil înlocuitor al lui Sorin Oprescu la Primăria Capitalei. Cealaltă variantă este Alexandru Dan Darabonţ, din partea PSD. 

"În așteptarea comunicării deciziei definitive și irevocabile din partea instanței în cazul lui Sorin Oprescu, grupul consilierilor generali ai PNL are ca prioritate identificarea soluțiilor pentru evitarea blocării activității Primăriei Capitalei. (...) Consider că poziția de viceprimar este mai degrabă o funcție tehnică, specifică unui specialist în administrație, și în acest spirit am căutat să îmi exercit mandatul. (...) Întrucât situația dificilă a Primăriei Capitalei impune atenția totală a viitorului primar general interimar, prezența sa fiind necesară 24 din 24 de ore, am reflectat atent la opțiunile mele și consider că în acest moment, datorită situației familiale, nu pot îndeplini cu succes atribuțiile unui primar general interimar", a scris viceprimarul, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

El precizează că nu și-a depus nici candidatura în cursa internă din cadrul PNL pentru desemnarea candidatului la Primăria Capitalei. 

Cornel Pieptea a continuat: "După emiterea de către Prefect a ordinului prin care se constată suspendarea din funcție a lui Sorin Oprescu, Consiliul General va fi pus în situația de a alege, dintre viceprimarii existenți, persoana care va prelua în întregime atribuțiile primarului general. (...) Voi discuta cu colegii mei liberali pentru a identifica o soluție, astfel încât bucureștenii să aibă un primar general interimar hotărât și capabil, căruia îi voi acorda sprijinul meu profesional. Sunt convins că la nivelul CGMB va fi desemnată persoana cea mai potrivită pentru a răspunde nevoilor actuale și urgente ale orașului". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel