EXCLUSIV  Vicepreședintele organizației de femei PSD Timiș a murit. Maria Grapini: ”E un șoc!” Ce a spus după mesajul care a stârnit revoltă pe Facebook

Maria Grapini
Maria Grapini

Un lider al Organizaţiei de Femei PSD Timiş a murit, sâmbătă, la Constanța, din cauza unui infarct, a anunţat preşedintele PSD, Viorica Dăncilă. „Este un șoc”, a spus, pentru DCNews, Maria Grapini, care a comentat și mesajele îngrozitoare publicate pe rețeaua de socializare Facebook.

Viorica Dăncilă a început conferinţa de presă de la Constanța anunţând decesul unei colege. „A avut loc un eveniment care ne-a întristat pe toţi. Vicepreşedintele organizaţiei femeilor social-democrate de la Timiş a decedat în urma unui infarct. Colega noastră era pe litoral, împreună cu familia, din data de 15 august. A participat la şcoala de vară, iar în această dimineaţă, aflându-se într-o vizită privată, i s-a făcut rău şi, din păcate, nu a mai putut fi salvată. Transmitem condoleanţe familiei", a spus liderul PSD.

Și Maria Grapini a transmis condoleanțe familiei. „Joi și vineri, am fost împreună. Era cu zâmbetul pe buze. O femeie deschisă, veselă și foarte bună la suflet. A organizat numeroase acțiuni caritabile pentru copii, elevi, familii nevoiașe. Efectiv este un șoc! Eu nu pot să cred încă... Mă uit la poza ei și nu-mi vine să cred. Îmi pare atât de rău. Dacă noi ne simțim așa, familia cred că este absolut devastată. E cumplit", a spus, pentru DCNews, Maria Grapini.

Pe Facebook, au apărut mesaje care au stârnit revoltă. Un internaut scria: „Asemenea știri îmi fac ziua perfectă! (...) să crape săptămânal câte unul".

„Nu pot să cred că cineva poate să se bucure de moartea cuiva", a reacționat imediat Maria Grapini. „Este incredibil... Dacă am ajuns să dorim mortea unei persoane, am ajuns foarte jos din punct de vedere al umanității, al înțelegerii. E o lipsă de educație primară, dar și de credință. Nu poți să dorești moartea unui om. Să te bucuri că a murit cineva este de neînchipuit", a subliniat Grapini.

„Dumnezeu să dea puterea familiei să reziste. Cei care au cunoscut-o îi vor păstra o amintire frumoasă, pentru că a fost un om generos", a mai spus Maria Grapini pentru DCNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel