EXCLUSIV  Vicepreședintele USR, noi peripeții la Primăria Dârmănești: Au crezut că venim 200

Scandalul de la Primăria Dârmănești a intrat într-o nouă fază. După bătaia de marți, astăzi vicepreședintele USR a călcat din nou pragul instituției. 

Ionuț Moșteanu, vicepreședintele Uniunii Salvați România, a ajuns astăzi la primăria din Dârmănești, la o zi după bătaia dintre edilul Emilian Ciolan și alți membrii ai USR iscată de cererea verificării semnăturilor strânse pentru inițiativa "Fără Penali în Funcții Publice".

Parlamentarul a declarat pentru DC News că astăzi a fost așteptat cu o echipă de filmare, însă, inițial nimeni nu a vrut să preia fișele cu semnături pentru a le verifica.

"Am ajuns azi acolo pentru că era treaba nerezolvată. Era o liniște acolo...nu era nici picior de viceprimar, primar. Cum am venit, se așteptau, aveau pe cineva cu o cameră profesională să filmeze. Au crezut că venim 200 sau mai știu eu ce. Și la început nu au vrut să le ia...că nu are cine și eu m-am așezat pe scaun și le-am zis că eu am tot timpul pentru că sunt în vacanță parlamentară. Fugiseră toți, rămăsesem singuri eu cu un coleg din primărie. Și într-un sfert de oră a venit cineva care le-a preluat și gata", a declarat Ionuț Moșteanu. 

Citește si Bătaie între USR și primarul din Dârmănești. Moșteanu: Mâine o să merg eu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel