Vicepreședintele ANAF, ”surpriză plăcută” pentru persoanele fizice: Un singur formular

Irina Constantin / 20 feb 2018 / 13:28 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Vicepreședintele ANAF, Daniel Tudor, a anunțat, într-o conferință organizată de PwC România, că persoanele fizice vor avea un singur formular de completat şi sperăm ca acesta să fie inteligent, iar în formula actuală va fi o surpriză plăcută. 

”În legătură cu noua propunere care va fi făcută pe formularul unic pentru persoanele fizice: încercam să îl creăm într-o manieră facilă pentru contribuabili. Sperăm să fie un formular inteligent. Nu ştiu dacă vom reuşi tehnic să avem o aplicaţie aşa cum ne-o dorim. În formula actuală va fi o surpriză plăcută şi pentru noi şi pentru contribuabili” a afirmat Daniel Tudor.

”Ne dorim să fim parteneri- n.r. cu contribuabilii. Va fi un singur formular destinat persoanelor fizice pentru a fi mai facil. Este o propunere pe care am înaintat-o colegilor de la minister. Noi sperăm să reuşim”, a explicat oficialul ANAF.

[citeste si]

La rândul său, secretarul de stat în Ministerul Finanţelor Publice, Oana Iacob, a dat asigurări, în aceeaşi conferinţă, că autorităţile vor prezenta un proiect privind Declaraţia 600 până pe 15 aprilie, în acest moment avându-se în vedere simplificarea sistemului de declarare şi plată.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25