Vicepreședintele ANAF, ”surpriză plăcută” pentru persoanele fizice: Un singur formular

Irina Constantin / 20 feb 2018 / 13:28 Salveaza PDF Comentarii

Vicepreședintele ANAF, Daniel Tudor, a anunțat, într-o conferință organizată de PwC România, că persoanele fizice vor avea un singur formular de completat şi sperăm ca acesta să fie inteligent, iar în formula actuală va fi o surpriză plăcută. 

”În legătură cu noua propunere care va fi făcută pe formularul unic pentru persoanele fizice: încercam să îl creăm într-o manieră facilă pentru contribuabili. Sperăm să fie un formular inteligent. Nu ştiu dacă vom reuşi tehnic să avem o aplicaţie aşa cum ne-o dorim. În formula actuală va fi o surpriză plăcută şi pentru noi şi pentru contribuabili” a afirmat Daniel Tudor.

”Ne dorim să fim parteneri- n.r. cu contribuabilii. Va fi un singur formular destinat persoanelor fizice pentru a fi mai facil. Este o propunere pe care am înaintat-o colegilor de la minister. Noi sperăm să reuşim”, a explicat oficialul ANAF.

[citeste si]

La rândul său, secretarul de stat în Ministerul Finanţelor Publice, Oana Iacob, a dat asigurări, în aceeaşi conferinţă, că autorităţile vor prezenta un proiect privind Declaraţia 600 până pe 15 aprilie, în acest moment avându-se în vedere simplificarea sistemului de declarare şi plată.loading...
VOTEAZA ARTICOLUL

TOP STIRI CELE MAI...


loading...
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.D4A4-n3