Vicepreședinte UNPR: Unde era polițistul cu gândul de a căzut în groapă?

Deputatul UNPR Ion Răducanu, vicepreședinte al partidului, consideră că luările de poziții împotriva lui Gabriel Oprea, președintele UNPR, ministru de Interne și vicepremier, sunt manipulări politice. 

"Nu pot să asist la o manipulare politică. Sunt sătul de manipulările politice din ţara asta. Eu nu cred că un vicepremier al acestei ţări trebuie să-şi dea demisia pentru că un ofiţer, pentru care transmit condoleanţe familiei şi sunt alături de ea… Un ofiţer… un subofiţer sau ce era, şi-a pierdut viaţa în timpul serviciului", a spus Ion Răducanu, pentru Adevărul

El a adăugat: "Mie nu îmi spune nimeni dacă Oprea e bun. Să facă un sondaj de opinie în rândul miliţienilor, în rândul poliţiştilor, şi să vadă ce părere ai ei de ministrul lor. Pe mine nu mă interesează şmecheriile unora care vreau să îl dea jos pe Oprea acum. Nu o să îl dea jos. Să ia puterea prin alegeri". Vicele UNPR a mai spus că: "Nu făcea parte din coloană (n.r. - poliţistul). Coloana e una. Coloană înseamnă cum e la preşedinte un antemergător, un postergător, motociclete pe lateral. Oprea circulă cu o singură maşină. Nu e nicio coloană, iar Poliţia Rutieră este obligată să asigure intersecţiile pentru că un demnitar de rangul lui Oprea nu poate să se tamponeze în intersecţie cu altă maşină. Nu făcea parte din coloana lui Oprea. Făcea parte din echipa stabilită să deschidă, să asigure securitatea în intersecţie". 

[citeste si]

Ion Răducanu a mai spus, pentru sursa citată: "Vicepremierul cu probleme de securitate naţională, care coordonează instituţiile de securitate naţională, care deţine informaţii şi este implicat în activităţile de securitate naţională nu poate să fie neasigurat din punct de vedere al siguranţei circulaţiei. Să întrebe IGP-ul, pe şeful Poliţiei Circulaţiei, pe şeful Poliţiei Capitalei. Asta e culmea. Te duci pe stradă, eşti în echipa lu' ăsta şi îţi cade o piatră în cap. Aşa şi cu groapa. E vinovat ăla care a făcut groapa. Şi ăsta care a circulat era cu gândul la serviciu sau unde era cu gândul de a căzut în groapă? Dumneata poţi să cazi în groapă mergând cu maşina pe stradă? Poţi să cazi dacă nu eşti atent". 

Un polițist de la Brigada Rutieră, în vârstă de 28 de ani, a murit, marți seară, în timpul serviciului. El a căzut într-o groapă de pe carosabil, unde se făceau lucrări pentru gaze. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel