Vice PNL se ia de Dragnea și Tăriceanu: De ce o vor pe făraș pe Prună

Ovidiu Raeţchi susține că atacurile lui Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu la adresa Ralucăi Prună nu sunt întâmplătoare. 

"După ce au eşuat în urmă cu câteva săptămâni în încercarea de a-l convinge pe Dacian Cioloş de a o schimba din funcţie pe Raluca Prună, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu depun din nou eforturi pentru demiterea ministrului Justiţiei. Nu cred că este o concidenţă faptul că Dragnea a început din nou să o critice pe Raluca Prună la o zi după ce ministrul Justiţiei a afirmat că nu exclude varianta adoptării prin ordonanță de urgență a proiectului prin care se dorește transpunerea directivei europene privind confiscarea extinsă, dacă premierul Dacian Cioloș va fi de acord cu acest lucru. În ceea ce îl priveşte pe liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, este clar că acesta este primul la rând în atacarea instituţiilor judiciare din România şi că acesta va fi principalul mesaj al campaniei pentru alegerile parlamentare", susține vicepreședintele PNL. 

Raeţchi a adăugat: ”Este cert că Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu nu vor agrea niciun ministru al Justiţiei care nu face parte din gaşca lor şi nu se află la buna lor dispoziţie, indiferent dacă acest ministru este Raluca Prună sau nu. De aceea, şeful PSD s-a arătat deranjat de presupusa intenţie a ministrului Justiţiei de a schimba clasa politică: ştie că nu are niciun viitor într-o nouă paradigmă. "Doamna Prună are o problemă cu clasa politică şi din sistem. Schimbăm clasa politică, justiţia. Punem tehnocraţi peste tot. De ce nu e procupată doamna Prună de altele?", se întreba ironic, Dragnea. Raluca Prună trebuie să reziste acestor atacuri pentru că orice semn de slăbiciune va fi interpretat de Dragnea, Tăriceanu şi politicienii cu probleme pe care îi reprezintă în propriul lor avantaj”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel