Vice PNL se ia de Dîncu: Cal troian trimis de Dragnea

Vicepreşedintele PNL Gigel Ştirbu consideră că acţiunile şi declaraţiile vicepremierului Vasile Dîncu arată că ”respectă mai degrabă agenda PSD decât pe cea a Guvernului Cioloş şi, cu atât mai puţin, pe cea a cetăţenilor”. 

”Îi atrag atenţia dlui prim-ministru Dacian Cioloş că Vasile Dîncu este calul troian trimis de Liviu Dragnea în Guvernul tehnocrat, iar un cal troian nu trebuie niciodată subestimat, oricât de tehnocrat ar părea. (...) Dintre miniştrii Guvernului tehnocrat, Vasile Dîncu a ieşit în evidenţă, încă de la numire, ca un reprezentant informal al unui partid politic. Atât el, cât şi alţi reprezentanţi guvernamentali ne-au asigurat că Vasile Dîncu nu mai are nicio legătură cu partidul care l-a propulsat în atenţia publică, astfel încât acesta îşi poate vedea liniştit de postul său de ministru tehnocrat”, precizează liderul PNL.

El consideră că premierul Dacian Cioloş nu a observat până în prezent, ”din lipsă de experienţă politică sau de vigilenţă, că Vasile Dîncu este la ordinele lui Liviu Dragnea”.

”Acum, însă, are dovezi clare, pentru că cei doi reprezentanţi ai PSD nu se mai stingheresc nici măcar de aparenţe. Aceştia apar împreună în public în ipostaze informale, de buni prieteni, aşa cum sunt de mult timp şi aşa cum vor fi pentru încă mult timp de acum înainte. Imediat după întâlnirile la ceas de seară apar şi efectele la ceas de zi: Liviu Dragnea îl somează pe premier să vină în faţa Parlamentului, iar Vasile Dîncu, ca un bun viceprim-ministru, îi recomandă şefului său să meargă în faţa Camerelor 'cu bună credinţă şi entuziasm”, mai susţine Gigel Ştirbu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel