EXCLUSIV  Vibrația zilei de naștere. Numerologul Stavarache: ”Totul este semnat, asta este extraordinar”. Cine are puterea de a construi de la zero, din nimic! - VIDEO

foto pexels
foto pexels

Numerologul Adam Stavarache spune că ziua nașterii este ca un profil psihologic. 

Numerologul Adam Stavarache a vorbit despre vibrației zilei de naștere. În emisiunea Pastila de Frumusețe, specialistul în numerologie a afirmat că ”ziua nașterii este sufletul ales să se nască într-o zi”. El afirmă că acest lucru este valabil și pentru copiii născuți prin cezariană, subliniind că, de fapt, alegerea a fost făcută de sus, nu le-a aparținut. ”Totul este semnat, asta este extraordinar” susține el. Numerologul mai spune că ziua nașterii reprezintă ”înțelegerea profundă a cine sunt eu pe pământ, ce am de oferit eu mie și cu ce am de lucrat, din ce aluat mă trag”. 

Adam Stavarache afirmă că persoanele avertizate sunt cele care sunt născut în zilele de 1, 11, 22. ”Persoanele născute în data de 1 au un potențial foarte mare, dar trebuie să lucreze foarte mult la caracterul lor. Ei stăpânesc toate energiile. 1 este ca un fel de Dumnezeu. 1 - Tatăl. Cei cu 11 au un potențial foarte mare, fiind doi de 1, ca doi frați. Pot trăi foarte multe conflicte. Trebuie să ofere foarte mult lumii. Persoanele născute în 22 sunt genii, dacă reușesc să treacă peste partea lor distructivă, adică să învețe să nu mai fie dependenți. Au puterea de a construi de la zero din nimic” spune numerologul. 

Pe de altă parte, persoanele cele mai norocoase sunt cele născute în data de 10. 

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel