Viața cu Iulian Bulai. Vede -50 grade în loc de 2. De asemenea, vede criminali de-ai lui Putin în România

Iulian Bulai și Moscova
Iulian Bulai și Moscova

Iulian Bulai, parlamentar USR, vede -50 grade în loc de 2 grade și vede, de asemenea, criminali de-ai lui Putin în România.

Câteva mii de manifestanţi - 4.000, potrivit Ministerului de Interne rus, cel puţin 10.000, potrivit estimărilor Reuters - au sfidat interdicţia autorităţilor de a se reuni şi s-au strâns la Moscova pentru a-şi manifesta sprijinul faţă de principalul oponent al Kremlinului, Aleksei Navalnîi.

"Rusia va fi liberă", "Putin e un asasin", scanda mulţimea compactă, reunită în piaţa Puşkin din centrul Moscovei, relatează AFP.

Fără legătură cu nimic, Iulian Bulai, parlamentar USR, spune că oamenii protestează la temperaturi de -50 grade, în Moscova fiind 2 grade. Cu plus. De asemenea, USR-istul vrea eliminarea din România a oligarhilor, corupților și criminalilor lui Putin, fără a preciza cine sunt aceștia.

”Comunismul supraviețuiește în Rusia. Putin a ordonat arestarea lui Navalnîi la întoarcerea în țară. Acum se demonstrează la temperaturi de -50 de grade. Acțiunea dictatorului Putin a declanșat proteste în toată țara. Noi am scăpat de comunism în 1989, sper ca poporul rus să se elibereze de dictatură, și să îl îndepărteze pe Putin. Mai mult ca niciodată avem nevoie de legea Magnițski în România - cea la care am lucrat alături de Cristian Ghinea în Parlamentul României. Cea respinsă de PSD. Oligarhii, corupții și criminali lui Putin nu au ce căuta în țara noastră”, a scris Iulian Bulai pe Facebook.

VEZI ȘI: Mii de manifestanţi pro-Navalnîi s-au adunat la Moscova. Poliția a intervenit în forță cu lovituri de baston - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel