Vezi pe cine aseamănă Ponta cu vrăjitoarea Melinda

ponta
ponta

Premierul Victor Ponta a criticat miercuri seară la România TV declarațiile anterioare ale mai multor democrat-liberali care susțineau că Uniunea Social Liberală nu va rezista pe scena politică internă, precum și declarațiile denigratoare ”anormale” în plan extern ale celor din PDL.

”România şi Bulgaria nu au voie să intre în Schengen. Sigur că sunt bătălii pe plan european şi sunt normale, dar anormal este ca denigrarea să plece din ţară. Atâta iresponsabilitate... Băsescu şi PDL au mers pe tactica "otrăvim fântânile şi ardem holdele".

În acest context, premierul Ponta a mai spus că i-a fost foarte greu să nu-i telefoneze președintelui Traian Băsescu, după suspendare, pentru a- dovedi că s-a înșelat atunci când a afirmat că ”niciodată nu o să ajungă Crin Antonescu în biroul său”.

”De un an şi jumătate de când s-a format USL, se spune cum o să se rupă USL. Sebastian Lăzăroiu, acea vrăjitoare Melinda, spunea cum nu ne prinde toamna.  Am avut o discuţie cu dl, Băsescu în biroul său şi mi-a spus că niciodată nu o să ajungă Crin Antonescu în biroul ăla. M-am abţinut cu greu să nu-l sun după suspendare. Uitaţi-vă ce preocupare are el, să bage zâznie la USL, să spună PDL pe cine să aleagă”, a adăugat Victor Ponta, precizând că ”de glumele domnului Băsescu nu râde nimeni pentru că nimeni nu le înţelege”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel