Vezi pe cine a trimis ARD să se bată cu Becali pentru parlamentare

Pentru colegiul în care Gigi Becali va candida pentru un loc în Camera Deputaților, Alianța România Dreaptă a încercat să găsească un contracandidat pe măsură, pe care l-a și găsit pentru a intra în luptă cu latifundiarul din Pipera.

Gheorghe Udriște, fostul director general al Metrorex, va fi candidatul ARD în colegiul numărul 25 pentru Camera Deputaților, spun surse din PDL, acolo unde în 2008 câștigase un mandat Elena Udrea și unde candidează acum Gigi Becali din partea USL.

Conform unor simulări efectuate de Mediafax, pe baza votului la alegerile locale, arată că toate colegiile din București vor fi câștigate de USL, chiar dacă vor exista colegii unde reprezentantul USL va câștiga de pe locul doi.

 Gheorghe Udriște nu este la prima încercare de a intra în Parlament. În 2008, acesta a candidat din partea PDL pentru un loc în Senat. Udriște este un apropiat al PDL, în mandatul primarului Adriean Videanu, acesta a ajuns şeful Direcţiei Infrastructură din Primăria Capitalei, tot din funcția de director al Metrorex, scrie B365.ro.

Și pe durata activității sale la Metrorex, Gheorghe Udriște a fost destul de atent cu colegii din PDL, metroul găzduind strângeri de semnături pentru această formațiune politică, bannere politice ale candidaților PDL la alegerile locale și campanii negative la adresa primarului general Sorin Oprescu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel