Vezi oferta lui Gigi Becali pentru Daniela Crudu pentru a-l lăsa în pace pe Costea

crudu-costea-1
crudu-costea-1

Gigi Becali, a declarat, vineri, că are o ofertă pentru Daniela Crudu pentru ca aceasta să nu se mai întâlnească cu atacantul Mihai Costea, considerând că relaţia dintre cei doi îi afectează evoluţiile jucătorului stelist.

"Îi dau câteva mii şi îi zic să nu se mai întâlnească cu el. Dacă îi dau 10.000, nici nu-i mai răspunde la telefon. Asta e periculoasă că dacă se pune, toată echipa ţi-o îndoaie într-o zi, praf ţi-o face, nu trebuie să-şi mai cheme prietenele. Crudu e periculoasă", a spus Becali.

Becali vrea să renunţe şi la jucătorul Florin Costea pentru că îl influenţează negativ pe fratele lui, Mihai, scrie gandul.info. "Intenţia mea e să-i despart. O să vedem, nu e o hotărâre luată sută la sută. Eu am încredere în Florin că va reveni, dar mult mai mult cred în Mihai. Şi de aia vreau să-i despart. Florin e puternic, îşi vede de treaba lui, dar nu am încredere în Mihai că îşi vede de treaba lui dacă e fratele lui lângă el. De aia vreau să-i despart", a explicat el.

Finanţatorul stelist nu îşi face probleme despre o posibilă relaţie între mijlocaşul Cristi Tănase şi Mădălina Pamfile, care a apărut într-un pictorial Playboy. "Care e problema? Are 18 ani aia, e mică, pitică. O îndoaie o dată Tănase, nu-i mai trebuie. Aia nu e o problemă. Termină cu ea, nu-i mai trebuie toată viaţa. O ia Tănase şi o îndoaie ca pe o oaie. Voi n-aţi văzut cum se îndoaie oile? Când le ia berbecii în coarne? Când pune Tănase coarnele pe ea... O îndoaie din vertebre. Aia a lui Mazăre (n.r. - primarul oraşului Constanţa, Radu Mazăre, despre care presa tabloidă a scris că ar fi avut o relaţie cu Mădălina Pamfile) e găină de Crevedia. Îi dă Tănase una, îi rupe coloana", a mai spus Becali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel