Vezi minunea înainte de moartea părintelui Iustin Pârvu

iustin
iustin

Unul dintre cei mai mari duhovnici pe care i-a avut ortodoxia românească, Părintele Arhimandrit Iustin Pârvu, se află depus la Mânăstirea Petru Vodă din Neamț, urmând ca slujba de înmormântare să aibă loc, joi. Înainte de a muri, martorii spun că din ochii acestuia au curs ca "nişte lacrimi cu bună mireasmă".

Unul dintre cei mai mari duhovnici din România, părintele Iustin Pârvu a murit duminică seara, după o lungă suferinţă. În ciuda suferinţei din ultimele ore de viaţă, prelaţii cred că Pârvu era împăcat cu destinul său.

“Încă din timpul nopţii, mai multe persoane, printre care şi din corpul medical, care l-au îngrijit cu total devotament pe Părinte, au observat că din ochii acestuia curg ca nişte lacrimi cu bună mireasmă. La fel şi pe obraji şi pe mâini se vede lucind ca un ulei, mir cu mireasmă deosebită. E semn că bunul nostru Părinte vrea să ne mângăie şi să ne întărească”, se arată pe site-ul apologeticum.wordpress.com.

Înmormantarea marelui duhovnic va avea loc joi, 20 iunie 2013, Sfânta și dumnezeiasca Liturghie începând cu orele 09,00.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel