Urmărește emisiunea live


Vezi cum îl înjură Aurelian Pavelescu, în direct, pe Mihai Voicu - VIDEO

pavelescu
pavelescu

Aurelian Pavelescu a lansat un atac dur la adresa ministrului pentru mediul de Afaceri, Mihai Voicu. Invitat în emisiunea "Ultima oră" de la România Tv, Pavelescu, l-a înjurat şi jignit pe Voicu, dar şi pe ceilalţi invitaţi. Pavelescu i-a spus lui Voicu "hai sictir". Această expresie vine din limba turcă şi înseamnă "hai să te f...t!".

Aurelian Pavelescu l-a atacat în primă instanţă pe jurnalistul Val Vâlcu. "Domnul Vâlcu, sunteţi un obraznic domnule. Dar nu îţi este ruşine? Aceste jigniri, aceste plângeri penale tot timpul, domnule, eşti un om în toată firea, eşti un om educat domnule (...) ai vreo preferinţă politică, eşti partizan sau eşti jurnalist? Eşti penibil domnule.

Pavelescu a trecut apoi la Mihai Voicu, pe care l-a înjurat în direct. "Hai domnule că dumneata eşti ministru, o ruşine de ministru domnule. Hai sictir, băi ochelaristule, cine eşti tu de mă iei pe mine cu Poiana Mare?".

Nici moderatorul emisiunii, Corina Drăgostescu, nu a fost omisă de Aurelian Pavelescu. "Domnă nu îmi daţi mie lecţii, nu am venit să mă certaţi dumneavoastră în platoul ăsta. Nu sunteţi nici doamna profesoară, nici doamna dirigintă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel