Vezi cum comentează Boc plecarea Mihaelei Popa din PDL

”Este bine că partidul se curăță de oportunişti”, a declarat, joi, preşedintele PDL, referitor la decizia senatorului Mihaela Popa de a pleca din rândul democrat-liberalilor, pentru a se înscrie la PNL.

Întrebat , joi, în legătură cu trecerea senatorului Mihaela Popa la PNL, liderul PDL, Emil Boc, a menționat că este un lucru benefic pentru partidul său, care va obține în continuare succes la alegeri, participând ”cu fibra sa autentică”

"E bine că partidul se curăţă de oportunişti. PDL va intra în alegeri cu fibra lui autentică şi va câştiga alegerile, aşa cum le-a câştigat pe toate până acum", a declarat Emil Boc, citează RTV.net.

Senatorul Mihaela Popa a declarat, joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Iaşi alături de vicepreşedinţii PNL Sorin Frunzăverde şi Relu Fenechiu, după ce a anunțat că va trece la PNL, că motivul plecării sale din PDL este legat de "lipsa exerciţiului democratic în partid", ea apreciind că în PDL "totul a fost într-o veşnică poziţie de drepţi".

"Am decis să mă alătur unei echipe noi şi consolidate alături de Sorin Frunzăverde. Motivul plecării mele din PDL este legat de lipsa exerciţiului democratic în partid. Totul a fost imposibil, într-o veşnică poziţie de drepţi. Nu îmi place să văd oameni arestaţi, care apoi se dovedeşte că nu au nicio vină", a spus Mihaela Popa.

Citește și:

Mihaela Popa a părăsit tabăra PDL, pentru a se înscrie la PNL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel